Este toamna si vrei sa iti izolezi casa sau apartamentul?

Este toamna si vrei sa iti izolezi casa sau apartamentul?

Izolarea termica este un aspect pe care trebuie sa il iei neaparat in calcul, fie ca esti in stadiul de constructie a unei case, fie ca esti deja la casa ta si te-ai cam saturat sa platesti mult la intretinere fara sa te bucuri de un confort termic adecvat.

Cu siguranta, ai vazut placi de polistiren insirate pe langa blocurile sau cladirile unde se fac reabilitari termice. Acelea erau, cel mai probabil, placi de polistiren expandat, recomandate pentru exterior.

 Alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale de la magazinul onlline Polistiren online, termoizolatii .Polistirenul expandat il puteti alege dupa destinatie si dupa grosime din aceste oferte

Polistiren expandat 65 produse

 

Polistiren expandat Hirsch eps50 10 cm

Acesta se foloseste pentru termoizolarea interiorul cladirilor .

Un imobil având un sistem de termoizolare eficient are costurile de întreţinere cu până la 40% mai scăzute deoarece menţine în interior căldura în timpul iernii, şi în exterior, în timpul verii. Pe lângă aceste beneficii, se asigură şi o izolare mai bună fonică.

Profitati acum de cele mai bune preturi la o gama larga de produse.

In acest magazin online Polistiren online poti sa afli cat costa  izolatia pentru casa ta deoarece este un Calculator Termosistem Online .Un simplu calcul vadecide caldura in aceasta iarna.

Pe linga polistiren gasiti si tencuiala decorativa pentru toate buzunarele . Preturi avantajoase.

Tencuiala decorativa DURAZIV Standard Structurata cu Silicon este un produs pe baza de dispersii organice si aditivi speciali care confera acestuia proprietati bune privind lucrabilitatea, aderenta, impermeabilitatea la apa si permeabilitatea la vapori, rezistenta la lovire, zgariere si uzura.

Tencuiala decorativa DURAZIV Standard Structurata cu Silicon se utilizeaza pentru finisarea decorativa si de protectie a suprafetelor minerale exterioare si interioare: sisteme termoizolante, tencuieli de var si ciment, beton etc.

Materialele cele mai folosite pentru termoizolarea unei clădiri sunt polistirenul (care poate fi expandat sau extrudat), rigipsul şi vata minerală de sticlă şi cea bazaltică (plăci semi-rigide sau saltele rulate).

Polistirenul expandat este cel mai ieftin şi mai des folosit material de izolare a pereţilor, având avantajul că permite permeabilitatea vaporilor, şi dezavantajul că aceşti vapori, ajunşi în polistiren îşi pot mări volumul şi îl pot dezlipi, în timp ce vântul îl comprimă. O bună ventilaţie poate reduce însă acest risc.

Polistiren expandat EQUATOR EPS70 8 cm

Polistirenul expandat IGNIFUGAT EPS70 MAPOTERM se foloseste in construcţii noi şi renovări, izolaţii contra frigului şi căldurii pentru faţade, pardoseli, plafoane, pereţi, acoperişuri plane şi în pantă.

Un polistiren de bună calitate are următoarele caracteristici:
– este ignifugat
– suferă etape de îmbătrânire
– este detensionat.

Polistirenul expandat pentru faţade  NU CONŢINE MATERIAL RECICLAT. Utilizarea de material reciclat scade rezistenţa mecanică şi capacitatea de a rezista la trecerea apei. Cu acest produs am ales să oferim clienţilor noştri calitate maximă la un preţ foarte competitiv.

 

 

Va doresc   o iarna cat mai calduroasa.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s