Inhalosedare este un tratament stomatologic fara durere .

Inhalosedare este un  tratament stomatologic fara durere .Nu asteptati sa fiti nevoiti sa va chinuiti cu durerile dentare. si sa nu mai puteti face nimic.Ei bine  trebuie sa recunoastem ca  multi dintre noi trecem pragul cabinetului stomatologic de nevoie ,printre care sunt si eu Deoarece problema cu care m-am confruntat nu a mai putut fi amanata.Asa am ajuns la clinica stomatologica Criss Smile,deorece mi-a fost recomandata cu multa incredere unde am gasit un pesonal foarte amabil care mi-au explicat despre acest tratament si cum prin cunoastere ne putem salva sanatatea si a noastra si a celor apropiati.Aceasta a fost o veste buna pentru mine pentru ca asa mi-am rezolvat problema dentara. Dar pana la finalul fericit am sa va povestesc si dumneavoastra etapele prin care se trece de-a avea aceasta dantura orala si sanatoasa.

Si anume mi-am tot pus intrebarea de unde incep?

Prin simplu fapt ca

m-am prezentat la clinica stomatologica Criss Smile unde pe mine ca pacient m-a ajutat sa trec peste frica de dentist .Vazand ca cea mai preferata metoda de pacienti indiferent de varsta este reprezentanta de aceasta procedura de inhalosedare. am optat si eu pentru ea si va spun ca  bine am facut .

 

Avantajul inhalosedarii este faptul ca reprezinta o tehnica sigura,care nu are efecte secundare ,deci nu afecteaza  in nici un fel organele corpului  iar datorita faptului ca azotul nu se va metaboliza iar acesta va fi eliminat cu usurinta in scurt timp iar cel mai important este ca tot timpul am fost constienta .

 

 

Vino si opteaza pentru aceast serviciu oferit de   clinica de  stomatologie Criss Smile si te vei face bine.Si nu uita  pentru evolutia in sanatate trebuie sa ai si un stil de viata sanatos.Adica mancarea sanatoasa si miscarea in fiecarezi nu lasa organismul sa cedeze si sa se imbolnaveasca indiferent ca este vorba de o boala medicala sau de sanatatea orala si dentara .Deci ese momentul sa contribui la sanatatea ta.Iar daca ai o problema ce nu mai poate fii amanata aici sa apelezi.Iti doresc bafta multa  .Este ceva nou dar fara dureri.

 

Să înţelegem necesităţile unice ale fiecărui membru al familiei, în fiecare perioadă a vieţii sale deoarece indiferent de terapia odontoiatrica (endodontie,implantologie,profilaxie dentara ,parondontologie,etc) este  recomandata tuturor.

 

 Dinţii sănătoşi nu numai că arată bine, dar contribuie şi la o alimentaţie şi vorbire fără probleme. Un cabinet stomatologic unde poti merge cu incredere.

Deabia astept sa va spuneti parerea despre serviciile acestei clinici stomatologice.Eu una sunt multumita ,doctorii sunt oameni de calitate ca si produsele ,au o mana de aur lucru.

Aici gasim multe servicii:

Ortodonție

Implantologie

Stomatologie copii

Restaurări dentare

Profilaxie dentară

Endodonție

Estetică Dentară

Chirurgie Dentară Parodontologie

Estetică Facială

Iar ca sa le treceti pragul va invit la adresa :

Cris Smile
Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti
Bucuresti

Telefon: 0723 918 404;
021 423 00 72

Daca vrei sa stralucesti ,stii unde sa apelezi.Va doresc un zambet de aur ca al meu!

 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s