Ardei umpluti cu carne si orez

Buna ziua astazi va ofer o reteta de sezon

Ardei umpluti cu carne si orez 6-12 ARDEI GALBENI

INGREDIENTE:2OO ML PASTA DE TOMATA

2 LINGURI FAINA
UN PIC ULEI ,SARE ,CATEVA FRUNZE LEUSTEAN SI FOI DAFIN

UMPLUTURA:500 GRAME CARNE TOCATA ,200 GRAME OREZ,,1 PAHAR APA,200 ML PASTA DE TOMATA SAU BULION,

PREPARARE:se curata o ceapa si se caleste cu putin ulei,se ia de pe foc si se adauga in carnea tocata,si orezul si un ou sa se lege,se amesteca bine.
Se curata bine ardeii,se scoate cotorul,se curata de seminte si de vinetelele albe sa nu piste,se spala bine,apoi se umple fiecare ardei cu umplutura pregatita.
Se aseaza ardeii intro oala suficient de mare cat mai inghesuiti sa nu se rastoarne.Se toarna apa pina la jumatatea lor. Si se lasa sa fiarba,desupra se pune 2-3 frunze de leustean si 2-3 foi dafin.

In alta cratita se face sosul,2 lingurite ulei,2 linguri faina se amesteca si se stinge cu 200 ml pasta de tomate,si o lingurita zahar. Apoi ardeii fierti se adauga in sosul gata facut,si se mai lasa sa se dea in clocot.Apoi gata facuti,se scot,se orneaza pe farfurie,cine doreste pune si un pic de smantana peste el. Si ajungand la final va doresc pofeta buna.

10570421_715612645178577_3410338555486131429_n10614111_715612735178568_4931235726237271751_n

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s