pepenele verde

Pepenele verde contine,per portie mai mult licopen care lupta impotriva cancerului,decat tomatele 40%.Licopenul prezent in pepenele verde  este usor de absorbit ,fara sa necesite tratare la temperaturi inalte,spre deosebire  de cel din tomate si este relativ stabil atunci cand fructele sunt depozitate si refrigerate. Pepenele verde este o sursa bogata  in vitaminele A SI C,contine  vitamina B6,beta-caroten,tiamina si potasiu.Pepenele pe care il cumparam trebuie sa fie tare si simetric ,sa nu aibe taieturi sau urme de lovituri. Acesta trebuie sa fie greu pentru dimensiunea sa  si sa aiba pete galbene pe partea care a stat pe pamint .

Este recomandat ca inainte  de a fi servit ,coaja pepenelui verde sa fie spalata si uscata.

Pepenele  verde va fi pastrat la temperatura camerei.

Daca a fost tinut  la temperaturi scazute la supermarketuri ,se va face acest lucru si la domiciliu,asa ca deci va invit la o felie de pepene.

10463909_698245153581993_4102924172463283441_n

Asa deci poftititi,la o cura de pepene,sanatate curata!

 

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s